ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΚΕΘΙ) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Εικόνα admin

Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής είναι παρούσα στη μάχη για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και τη μείωση των έμφυλων ανισοτήτων, στηρίζοντας έμπρακτα Δομές όπως το ΚΕΘΙ, που παρέχουν σπουδαίο κοινωνικό έργο»

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε σήμερα, για συμβολικούς αλλά και ουσιαστικούς λόγους, το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) το οποίο λειτουργεί με συγχρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε η Πρόεδρος του ΚΕΘΙ Θεοδοσία Τάνταρου-Κρίγγου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι οποίοι και τον ενημέρωσαν για τις υπηρεσίες που παρέχονται σε γυναίκες που χρήζουν στήριξης σε διάφορα επίπεδα και τον ευχαρίστησαν για την εξαιρετική συνεργασία που έχουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.

Τον Περιφερειάρχη συνόδευε η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» Μαρία Γιαννίρη, ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Δρόσης και ο Διευθυντής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Σ. Νικολαρόπουλος.

 

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες